Binnenkort in verkoop

Mozartlaan 19 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaande semi-bungalow met zwembad en tuin rondom heerlijk rustig gelegen in villawijk Ruitersbos nabij het Mastbos, het Ginneken, het bruisende en historische stadscentrum, scholen en uitvalswegen. De woning is 53 jaar lang bewoond geweest door de familie en is weer toe aan een moderniseringsronde. De bungalow ligt op een fraai perceel van 1.180m². Interesse om te kijken of dit jouw nieuwe huis kan worden?? Bel ons kantoor voor het maken van een kijkafspraak.

1180 m2

Dr. Batenburglaan 169 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Verscholen achter de toegangspoort ligt deze eigentijdse moderne villa, waarin ingetogen luxe en ruimtelijkheid samenkomen tot een intiem interieur, exclusief en verrassend: het ware paradijs van woongenot, comfort, volop privacy, rust en ruimte. Dit alles gelegen op een prachtig perceel van 4.788m².

De villa is in 2019 onder architectuur gebouwd en verdeeld over twee woonlagen met een woonoppervlakte van circa 315m², totaal 8 kamers waarvan 5/6 slaapkamers en 3 badkamers. Bijzonder aangenaam is de slaap- of werkkamer op de begane grond. Het huis is royaal doch ook overzichtelijk. De hogere ligging op het perceel, de mooie lichtinval en de ruime vertrekken in combinatie met het uitzicht op het bos zorgen voor een uiterst fijne en unieke woonbelevenis.

4788 m2 5/6 3

Rustlandstraat Breda

Te Koop
Op aanvraag

Heel verrassende ruime, karakteristieke en sfeervolle jaren 30 erkerwoning met stadstuin, stenen berging en achterom. Dit alles is gelegen in de zeer gewilde en kinderrijke woonwijk Zandberg. Om de hoek van de hippe Ginnekenweg en nabij de luxe Wilhelminastraat, het bruisende en historische stadscentrum, twee basisscholen en de gezellige Ginnekenmarkt. Benieuwd of dit jouw nieuwe droomhuis kan worden? Bel snel voor het maken van een afspraak.

139 m2

Oude Liesboslaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Sprookjesachtig wonen, pal tegenover het “Liesbos” tussen Breda en Prinsenbeek op een rustige en privacy biedende woonlocatie, in een semi-bungalow met garage en multifunctioneel bijgebouw op een perceel van 1.907m². Nabij de dorpskern van ‘Princenhage’ en Prinsenbeek, het stadscentrum, een kinderopvang en uitvalswegen.

U bent van harte welkom voor een kijkafspraak!

 

1907 m2

Heuvel 12 Oosterhout

Te koop
Op aanvraag

Dit bijzondere Rijks monumentale herenhuis uit 1901 geeft pas bij binnenkomst haar geheimen prijs: het karakteristieke, royale, speelse en ruimte doet aan de voorzijde anders vermoeden. Maar ook stiller dan je van een huis aan een plein midden in het centrum zou verwachten. Het maakt het tot een ideaal huis voor bewoning door een groot gezin, mantelzorg, inwonende ouder(s) of een combinatie van wonen met werken. De woonoppervlakte bedraagt circa 565m² (iedere woonlaag is circa 188m²) waarvan de kelder maar liefst 204m² groot is.

U bent vrij om een bod uit te brengen vanaf € 1.890.000,– k.k. voor het gehele object.

LOFT (APPARTEMENT) TE KOOP

De huidige eigenaar treft voorbereidingen om op de bovenste verdieping een zeer luxe LOFT te ontwikkelen. Deze LOFT krijgt een loggia en men kan gebruik maken van een lift, trappenhuis, parkeerplaats en de binnentuin. De loft is afzonderlijk te koop voor € 3.333.000,– per m², zodat de koper die naar eigen smaak kan vormgeven.

P.C. Fick gaf opdracht voor de bouw van dit pand dat werd uitgevoerd in Neo-Renaissance stijl met detaillering in Art Nouveau en Rococo stijl.

445 m2 4 2

Burg. Passtoorsstraat 2a Breda

Te Koop
Op aanvraag

Work in progress.

Licht, stijl en comfort zijn enkele kernwoorden die dit prachtige huis omschrijven. Hier wordt de laatste hand aan een volledige renovatie zowel intern als extern gelegd. Werkelijk een turnkey woning met een stadstuin op een levendige plek nabij het Mastbos, Ginnekenmarktje en rivier de Mark. Kijken kan vanaf midden mei. Maak nu alvast een afspraak voordat je te laat bent!

162 m2 3/4 2

Burg. de Manlaan 19 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Altijd al tegenover het Mastbos willen wonen en aan één van de meest fraaie lanen van het land? Dat kan in deze royale, karakteristieke, half vrijstaande villa (type 2-onder-1 kap) gelegen op een fantastische kavel van 1.267m². Deze woning biedt nog volop uitbouw mogelijkheden! Benieuwd of dit jouw droomhuis kan worden? Maak een afspraak via ons kantoor.

 

 

1276 m2 4 3

Liesboslaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

‘Casa Mariæ’

Dat is de naam van dit prachtige en zeer bijzondere, karakteristieke vrijstaande woonhuis gesitueerd aan de rand van woonwijk Princenhage. Ben je benieuwd of dit jouw droomhuis kan worden? Maak een kijkafspraak via ons kantoor.

1300 m2 3 1

Ginnekenweg Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit unieke half vrijstaande herenhuis is gelegen in het hart van de woonwijk Ginneken met een op het Zuidwesten gesitueerde achtertuin en parkeerplaats. De woning kenmerkt zich door een uitstekende maatvoering en talloze authentieke details.

330 m2 5 1

Baronielaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wonen aan één van de mooiste lanen van Breda met om de hoek het Mastbos en de Ginnekenmarkt? Dat kan in dit fraaie herenhuis met diepe, privacy volle achtertuin waar je heerlijk vanaf ’s middags in de zon kunt zitten.

Benieuwd of dit jouw nieuwe huis kan worden? Bel ons voor het maken van een kijkafspraak.

295 m2