Binnenkort in verkoop

Koninginnestraat 72 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Karakteristiek, zeer goed onderhouden vooroorlogs uitgebouwd herenhuis (type hoekwoning) met garage aan de achterzijde, voor- en achtertuin. De woning is gesitueerd op een zeer gewilde woonlocatie nabij het stadscentrum, diverse scholen en het stadspark “Wilhelminapark”.  De woning onderscheidt zich door de aanwezigheid van 6 (!) slaapkamers, 2 luxe badkamers, moderne keuken en de nog aanwezige authentieke details zoals paneeldeuren, hoge plafonds en de karakteristieke bouwstijl.

 

210 m2 6 2

Pannenhoefsebaan 18 Rijsbergen

Te Koop
Op aanvraag

Dit riet gedekte, vrijstaande en stijlvolle, luxe landhuis ligt in het buitengebied van Rijsbergen. U zult hier volop genieten van alle privacy. Het landhuis is in 2004 gebouwd met bijgebouwen en is gelegen op een royale en zonnige kavel van maar liefst 3.000m². Optioneel is er nog 3.140m² grond te koop. Benieuwd of dit uw nieuwe woonplek kan worden?

 

3000 m2 4 2

Brahmslaan 7 Breda

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Deze vrijstaande woning biedt een tal van mogelijkheden en is ook nog eens ontzettend leuk gelegen in villawijk Ruitersbosch; namelijk in een rustige straat waar bijna geen verkeer doorheen rijdt. De woning heeft naast een woonkamer, keuken, douchegelegenheid, bijkeuken en inpandig bereikbare garage, een prachtige aparte tuinkamer wat slapen op de begane grond mogelijk maakt. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen.

Benieuwd of dit uw nieuwe woonplek kan zijn?

 

907 m2 3/4 3

Hertog Hendriklaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een perceel grond van 904m² in de prachtige villawijk ‘van Koolwijkpark’ op zeer centrale locatie aan de rand van het bruisende en historische stadscentrum. In 1947 is deze riet gedekte villa gebouwd met een eigen oprit die ook toegang biedt tot de garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met diverse terrassen en een overdekt terras met buitenkeuken gelegen op het zuidwesten. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en zijn vrijwel tuingericht.

825 m2 3 1

Montensbos 24 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit vrijstaande woonhuis met garage en tuin rondom is fraai gelegen in villawijk Ruitersbos nabij het Mastbos en klaar om geheel te renoveren en uit te bouwen. Heerlijk om een huis naar je hand te zetten. Misschien is dit object wel iets voor u om aan te pakken! Bel ons voor het maken van een kijkafspraak.

895 m2

Patershof 3 Bosschenhoofd

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel grond van maar liefst circa 4.000m² in een beschutte villawijk, op zeer centrale locatie aan de rand van de dorpskern dat kan! In 2001 is deze moderne, luxe en symmetrisch gebouwde villa nieuw gebouwd met een voortuin, een royale eigen oprit die ook toegang biedt tot de royale garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met terras en grenzend aan een bosperceel. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen. Zo is de parterre zeer ruim opgezet en voorzien van een zit- en eetkamer, keuken, kantoorkamers, slaap- en badgelegenheid en een binnen zwembad met badkamer. Op de verdieping zijn 3/4 slaapkamers en een badkamer. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en gezien de goede maatvoeringen en de hoeveelheid kamers heeft het huis ook vele mogelijkheden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan praktijkruimte of kantoor aan huis!

4.000 m2 3/4 3

Hubertuslaan Breda

Op aanvraag

Op een toplocatie in Breda Zuid, enigszins verscholen achter het groen, ligt deze ruime en charmante vrijstaande woning met garage en prachtige privacy-volle tuin.

Perceeloppervlakte    1.218 m²

Woonoppervlakte       223 m²

Wij wijzen u graag op de legio woon- en gebruiksmogelijkheden.

1218 m2 4/5 2

Nieuwe Daalakker 21 Bavel

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Zeer charmante, luxe riet gedekte gezinsvilla met een woonoppervlakte van circa 220m² in het gewilde en groene Bavel! Sporadisch doet zich de kans voor dat in deze nieuwbouw villawijk Eikberg een woning vrijkomt. Benieuwd?

 

757 m2 34 1/2

Wagemakerspark 97 Breda

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Royale, moderne, royale helft van een 2-onder-1 kapwoning met garage en aparte speel/werkkamer op de parterre. In 2003 is dit moderne en luxe woonhuis nieuw gebouwd met een voortuin, eigen oprit die ook toegang biedt tot de garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met terras. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en de maatvoeringen zijn ruim opgezet. De woning is gelegen in het fraaie Wagemakerspark nabij het bruisende stadscentrum.

 

360 m2 5 2

Baronielaan 228 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Villa Trianon! Deze bijzondere karakteristieke Rijks monumentale villa is gelegen in Breda-Zuid nabij het Mastbos, op een zeer riante en prachtige kavel van circa 1.575m². Gezien de goede maatvoering en de vele kamers heeft de villa vele mogelijkheden te bieden. Dubbele bewoning of kantoor aan huis (dit alles in overleg met de Gemeente). De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie. Meer informatie is verkrijgbaar via ons kantoor.

Collegiaal in verkoop met Kin Makelaars 076 – 522 12 21.

1.575 m2