Binnenkort in verkoop

Beekdal 38 Ulvenhout

Te Koop
Op aanvraag

Half vrijstaand woonhuis met inpandig bereikbare garage en kantoorkamer, royale zeer privacy biedende op het Noordwesten gesitueerde achtertuin, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. Deze woning ligt aan de rand van het dorp doch nabij de dorpskern, speeltuintje, grote supermarkt, natuurgebied Markdal en uitvalswegen. Maak snel een afspraak om eens te komen kijken naar deze heerlijke woning in een rustige, kinderrijke buurt.

290 m2 4 1

Laan van Liedekerke 20 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit heerlijke half vrijstaande karakteristieke, charmante woonhuis is zeer smaakvol uitgebouwd met gebruikmaking van luxe, hoogwaardige materialen. De woning heeft 4/5 slaapkamers, een moderne badkamer en een stadstuin op het Zuidoosten. Gelegen nabij het Ginnekenmarktje, het Mastbos, een basisschool en het Valkeniersplein. Ben jij benieuwd of dit jouw nieuwe woonplek kan zijn? Maak dan snel een afspraak om eens te komen kijken.

264 m2 4/5 1

van der Borchlaan 4 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Op een prachtige locatie in Breda-Zuid, in de gewilde woonwijk ’t Ginneken, uitkijkend over rivier De Mark en op loopafstand van het Mastbos en het Ginnekenmarktje, bieden wij u aan een gemoderniseerde half vrijstaand woonhuis met voor- en achtertuin. Benieuwd of dit uw nieuwe woning kan zijn? Maak snel een afspraak via ons kantoor om eens te komen kijken.

214 m2 4 2

Hertog Hendriklaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een perceel grond van 904m² in de prachtige villawijk ‘van Koolwijkpark’ op zeer centrale locatie aan de rand van het bruisende en historische stadscentrum. In 1947 is deze riet gedekte villa gebouwd met een eigen oprit die ook toegang biedt tot de garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met diverse terrassen en een overdekt terras met buitenkeuken gelegen op het zuidwesten. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en zijn vrijwel tuingericht.

825 m2 3 1

Ginnekenweg 74-74a Breda

Te Koop
Op aanvraag

Markant herenhuis (gemeentelijk monument) met royaal multifunctioneel souterrain van ruim 95m² en een op het westen gesitueerde achtertuin. Deze voormalige (en weer te splitsen) beneden- en bovenwoning is gelegen aan de hippe Ginnekenweg met diverse boetieks, cafés en restaurants, tussen het bruisende stadscentrum en het gezellige Ginnekenmarktje in. Basisscholen, uitvalswegen en het Mastbos zijn op korte afstand bereikbaar. Wonen met werken behoort tot de mogelijkheden. Het herenhuis dient aan een moderniseringsronde te worden onderworpen.

 

166 m2 7 3

Montensbos 24 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit vrijstaande woonhuis met garage en tuin rondom is fraai gelegen in villawijk Ruitersbos nabij het Mastbos en klaar om geheel te renoveren en uit te bouwen. Heerlijk om een huis naar je hand te zetten. Misschien is dit object wel iets voor u om aan te pakken! Bel ons voor het maken van een kijkafspraak.

895 m2

Patershof 3 Bosschenhoofd

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel grond van maar liefst circa 4.000m² in een beschutte villawijk, op zeer centrale locatie aan de rand van de dorpskern dat kan! In 2001 is deze moderne, luxe en symmetrisch gebouwde villa nieuw gebouwd met een voortuin, een royale eigen oprit die ook toegang biedt tot de royale garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met terras en grenzend aan een bosperceel. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen. Zo is de parterre zeer ruim opgezet en voorzien van een zit- en eetkamer, keuken, kantoorkamers, slaap- en badgelegenheid en een binnen zwembad met badkamer. Op de verdieping zijn 3/4 slaapkamers en een badkamer. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en gezien de goede maatvoeringen en de hoeveelheid kamers heeft het huis ook vele mogelijkheden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan praktijkruimte of kantoor aan huis!

4.000 m2 3/4 3

Hubertuslaan Breda

Op aanvraag

Op een toplocatie in Breda Zuid, enigszins verscholen achter het groen, ligt deze ruime en charmante vrijstaande woning met garage en prachtige privacy-volle tuin.

Perceeloppervlakte    1.218 m²

Woonoppervlakte       223 m²

Wij wijzen u graag op de legio woon- en gebruiksmogelijkheden.

1218 m2 4/5 2

Nieuwe Daalakker 21 Bavel

Te Koop
Op aanvraag

Zeer charmante, luxe riet gedekte gezinsvilla met een woonoppervlakte van circa 220m² in het gewilde en groene Bavel! Sporadisch doet zich de kans voor dat in deze nieuwbouw villawijk Eikberg een woning vrijkomt. Benieuwd?

 

757 m2 34 1/2

Wagemakerspark 97 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Royale, moderne, royale helft van een 2-onder-1 kapwoning met garage en aparte speel/werkkamer op de parterre. In 2003 is dit moderne en luxe woonhuis nieuw gebouwd met een voortuin, eigen oprit die ook toegang biedt tot de garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met terras. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en de maatvoeringen zijn ruim opgezet. De woning is gelegen in het fraaie Wagemakerspark nabij het bruisende stadscentrum.

 

360 m2 5 2