Binnenkort in verkoop

Galderseweg 61 Galder

Te Koop
Op aanvraag

Sfeervol wonen is het in deze woonboerderij met een zeer royale, inpandig bereikbare, multifunctionele schuur en fraai aangelegde tuin rondom met  overkapping en buitenkeuken alsmede voldoende parkeergelegenheid. Dit alles is gelegen op een mooie locatie in het lommerrijke dorp Galder nabij de Belgische grens en het bruisende stadscentrum van Breda.

Dit is nu zo’n unieke woning die zelden op de markt komt. Snel even kijken? Bel of mail ons dan even.

1850 m2 3 1

Lage Daalakker 10 Bavel

Te Koop
Op aanvraag

Moderne, vrijstaande woning met speel-/werkkamer op de begane grond, 5/6 slaapkamers, badkamer en een heerlijke tuin op het Zuiden. Om de hoek bevindt zich het Daalakkerbos en aan de voorzijde is een groot speelveld voor de kinderen.

Een perfecte woning die niet lang te koop zal staan. Wilt u als één van de eerste een bezichtigingsafspraak maken? Bel of mail ons even.

 

 

566 m2 5/6 1

Zandberglaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Uitermate karakteristieke rietgedekte villa op 718m² eigen grond en een privacy biedende op het Zuiden gesitueerde achtertuin.

Wij zijn trots dat we deze woning mogen aanbieden. Dit is zeker de moeite van een bezoek waard. Bel of mail ons even en we plannen direct een afspraak in.

718 m2 4/5 1

Tweede Muntstraat 6 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Aan de rand van het centrum, in de kleinschalige villawijk Zandberg, ligt deze markante villa genaamd: ‘De Paddestoel’.

Perfect als gezinshuis met 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Het huis, gebouwd in de stijl die zo karakteristiek is voor deze buurt, staat op een perceel van 862m² en is smaakvol aangepast aan de eisen van deze tijd. Alle originele sfeerkenmerken zoals het glas-in-lood, hoge ornamenten plafonds en balken, schouwen met authentieke betegeling, houten vloeren, erkers, glas vlakverdeling en paneeldeuren zijn behouden.

Deze villa is in 1920 gebouwd door de grootouders van de huidige eigenaar. Zodra je binnenstapt, voel je de sfeer van toen.

Een prachtige woning die het bezichtigen meer dan waard is. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

 

862 m2 5 2

Chopinstraat Breda

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Wonen om de hoek van het Mastbos en het historische Ginnekenmarktje? Dat kan in deze royale, moderne midden woning met heerlijke op het Zuiden gelegen privacy biedende achtertuin.

Er is nog veel meer te vertellen over deze woning. Bel, app of mail ons voor meer informatie.

 

149 m2 4 1

Ginnekenweg Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wat een stoer Penthouse is dit!

Dit Penthouse is bereikbaar middels een lift die direct in je woning uitkomt, heeft 2 royale slaapkamers, badkamer en fraaie living met keuken, balkon op het westen en op de begane grond maar liefst 2 parkeerplaatsen. Gelegen in het hart van de geliefde woonwijk Ginneken met de Ginnekenmarkt en het Mastbos op loopafstand maar je wandelt zo ook naar de winkels, restaurants en cafés op de Ginnekenweg en de Wilhelminastraat.

Dit is nu zo’n Penthouse die zelden op de markt komt. Snel even kijken? Bel of mail ons dan even.

113 m2 2 1

Montensbos Breda

Te Koop
Op aanvraag

Deze villa ligt op één van de mooiste plekjes in het Montensbos met het Mastbos direct aangrenzend.

Wat een fantastisch mooie èn comfortabele vrijstaande villa met een bos/parkachtige tuin op een groot perceel.

Wij zijn trots dat we deze woning mogen aanbieden. Dit is zeker de moeite van een bezoek waard. Bel of mail ons even en we plannen direct een afspraak in.

 

1230 m2 4 2

Jacqueline de Grezlaan 22 Breda

Te Koop
Op aanvraag

In één van de mooiste laantjes van Breda-Zuid bieden wij u aan deze prachtige gesitueerde en nagenoeg aan het oog onttrokken vrijstaande villa op circa één minuut wandelen van het Ginnekenmarktje en natuurgebied Markdal.

De woonoppervlakte bedraagt circa 202m². Bouwjaar 1996.

Wij zijn trots dat we deze woning mogen aanbieden. Dit is zeker de moeite van een bezoek waard. Bel of mail ons even en we plannen direct een afspraak in.

608 m2 4 2

Laurenspark 156 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Deze vrijstaande villa biedt volop ruimte voor het hele gezin en ligt op één van de mooiste plekjes van het Ginneken in het Laurenspark nabij natuurgebied Markdal en het historische Ginnekenmarktje. Het Laurenspark heeft alleen bestemmingsverkeer waardoor het er rustig en kindvriendelijk is. Het woonhuis heeft 4 royale slaapkamers, 2 badkamers, inpandig bereikbare garage, oprit voor meerdere voertuigen en een fraai aangelegde tuin rondom met veranda waar het heerlijk vertoeven is. De achtertuin biedt volop privacy en is gesitueerd op het Zuidwesten.

766 m2 4 2

Oude Liesboslaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Sprookjesachtig wonen, pal tegenover het “Liesbos” tussen Breda en Prinsenbeek op een rustige en privacy biedende woonlocatie, in een semi-bungalow met garage en multifunctioneel bijgebouw op een perceel van 1.907m². Nabij de dorpskern van ‘Princenhage’ en Prinsenbeek, het stadscentrum, een kinderopvang en uitvalswegen.

 

1907 m2