Binnenkort in verkoop

Heimolendreef 31 Rucphen

Te Koop
Op aanvraag

Een verborgen parel in het buitengebied van Rucphen! Dit prachtige rietgedekte landhuis ligt op een fraai perceel van 5.635 m2. In de loop der jaren is de boerderij omgebouwd en ingericht tot een luxe landhuis met ruime garage / schuur, voorzien van een gezellige ruimte met bar, wijnkamer, zeer fraai aangelegde tuin, buitenzwembad, jeu de boules baan, en last but not least een bioscoop. De uitvalswegen A16 en A58 en de steden Breda, Roosendaal, Rotterdam en Antwerpen zijn gemakkelijk bereikbaar. Benieuwd of dit uw droomhuis kan zijn?

5635 m2 6 2

Ulvenhoutselaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Briljant mooi riet gedekt landhuis in Engelse stijl.

Woonoppervlakte van maar liefst 352m² en een perceel oppervlakte van 2.455m².

2455 m2 6 2

Bavelseweg 119 Molenschot

Te Koop
Op aanvraag

Het is hier heerlijk vrijstaand wonen op een royaal perceel van maar liefst 6.010m² in een semibungalow met tuin, weiland en een grote, vrijstaande schuur/garage op een centrale locatie aan de doorgaande weg van Bavel naar Gilze nabij golfclub Princenbosch. In 1971 is deze semibungalow nieuw gebouwd met een lange oprit die ook toegang biedt tot de royale schuur/garage. Deze semibungalow heeft op de parterre een slaap- en badkamer en op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Benieuwd of dit je nieuwe woonplek kan zijn waar je omringd wordt door weilanden en bomen?

6010 m2 4 2

Nieuwe Daalakker 4 Bavel

Te Koop
Op aanvraag

Wat een verrassing! Vrijstaand wonen in een 2014 gebouwd huis met een woonoppervlakte van 173m² en perceel van 401m² dat kan aan de rand van het dorp Bavel met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht. De begane grond heeft een fraaie woonkamer met open keuken, bijkeuken en een garage. Op de 1e verdieping bevinden zich een badkamer en 3 slaapkamers waarvan 1 met een inloopkast en de 2e verdieping is voorzien van 2 slaapkamers en een waskamer. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en kent een veranda bij de openslaande deuren van de keuken. Het woonhuis bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud en de nieuwe bewoners kunnen er zó hun intrek nemen.

 

401 m2 5 1

Brielsedreef 32a Prinsenbeek

Te Koop
Op aanvraag

Schitterende villa met tuin rondom voorzien van een buiten zoutwater zwembad, multifunctioneel bijgebouw (onderverdeeld in een garage, berging en loungeruimte) en volop parkeergelegenheid. Dit alles is gelegen in het heerlijke dorp Prinsenbeek nabij de dorpskern, sportvelden, 3 scholen, het NS-station Prinsenbeek en de uitvalswegen. Het is een heerlijk familiehuis waar je vanuit iedere kamer zicht hebt op de voor- of achtertuin!

Op de parterre is een L-vormige woonkamer, werk-/televisiekamer, woonkeuken, bijkeuken en veranda met aparte toilet-/wasruimte aanwezig. De 1e verdieping is ingericht met een riante masterbedroom, royale badkamer en 2 slaapkamers. De 2e verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer.

Het geheel bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud. De nieuwe bewoners kunnen er zó hun intrek nemen. Benieuwd of dit uw droomhuis kan zijn?

1100 m2 5 2

Koninginnestraat 72 Breda

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Karakteristiek, zeer goed onderhouden vooroorlogs uitgebouwd herenhuis (type hoekwoning) met garage aan de achterzijde, voor- en achtertuin. De woning is gesitueerd op een zeer gewilde woonlocatie nabij het stadscentrum, diverse scholen en het stadspark “Wilhelminapark”.  De woning onderscheidt zich door de aanwezigheid van 6 (!) slaapkamers, 2 luxe badkamers, moderne keuken en de nog aanwezige authentieke details zoals paneeldeuren, hoge plafonds en de karakteristieke bouwstijl.

Wij verkopen deze woning collegiaal met Van der Sande Makelaars uit Breda.

 

210 m2 6 2

Hertog Hendriklaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een perceel grond van 904m² in de prachtige villawijk ‘van Koolwijkpark’ op zeer centrale locatie aan de rand van het bruisende en historische stadscentrum. In 1947 is deze riet gedekte villa gebouwd met een eigen oprit die ook toegang biedt tot de garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met diverse terrassen en een overdekt terras met buitenkeuken gelegen op het zuidwesten. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en zijn vrijwel tuingericht.

825 m2 3 1

Patershof 3 Bosschenhoofd

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel grond van maar liefst circa 4.000m² in een beschutte villawijk, op zeer centrale locatie aan de rand van de dorpskern dat kan! In 2001 is deze moderne, luxe en symmetrisch gebouwde villa nieuw gebouwd met een voortuin, een royale eigen oprit die ook toegang biedt tot de royale garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met terras en grenzend aan een bosperceel. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen. Zo is de parterre zeer ruim opgezet en voorzien van een zit- en eetkamer, keuken, kantoorkamers, slaap- en badgelegenheid en een binnen zwembad met badkamer. Op de verdieping zijn 3/4 slaapkamers en een badkamer. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en gezien de goede maatvoeringen en de hoeveelheid kamers heeft het huis ook vele mogelijkheden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan praktijkruimte of kantoor aan huis!

4.000 m2 3/4 3

Hubertuslaan Breda

Op aanvraag

Op een toplocatie in Breda Zuid, enigszins verscholen achter het groen, ligt deze ruime en charmante vrijstaande woning met garage en prachtige privacy-volle tuin.

Perceeloppervlakte    1.218 m²

Woonoppervlakte       223 m²

Wij wijzen u graag op de legio woon- en gebruiksmogelijkheden.

1218 m2 4/5 2

Baronielaan 228 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Villa Trianon! Deze bijzondere karakteristieke Rijks monumentale villa is gelegen in Breda-Zuid nabij het Mastbos, op een zeer riante en prachtige kavel van circa 1.575m². Gezien de goede maatvoering en de vele kamers heeft de villa vele mogelijkheden te bieden. Dubbele bewoning of kantoor aan huis (dit alles in overleg met de Gemeente). De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie. Meer informatie is verkrijgbaar via ons kantoor.

Collegiaal in verkoop met Kin Makelaars 076 – 522 12 21.

1.575 m2