Binnenkort in verkoop

Bavelselaan 1a Breda

Te Koop
Op aanvraag

Uniek woonhuis met tuin in hartje Ginneken.

Deze voormalige tandartsenpraktijk op de begane grond net onder het straatniveau, met woonruimte op de verdieping, is na een intensieve verbouwing te bewonen als een volwaardig woonhuis. Heerlijk wonen met het Markdal en het Ginnekenmarktje om de hoek.

De woonoppervlakte bedraagt circa 168m².

168 m2 1 1

Vogelenzang 6 Chaam

Te Koop
Op aanvraag

Deze vrijstaande woning is lang met veel liefde en zorg bewoond door de familie. In al die jaren is deze woning goed onderhouden en is het een kwestie van moderniseren. De woning is gebouwd in 1964 en beschikt over een woonoppervlakte van circa 100m², 3 slaapkamers, een badkamer, een eigen oprit waar u maar liefst 3 auto’s kunt parkeren en een verzorgde voor- en achtertuin (zuiden) met houten berging, veranda, unit en boomhut.

Naast dit alles is er in 2003 op de parterre aan de achterzijde een aanbouw gerealiseerd van circa 70m² welke in gebruik is geweest als aanleunwoning. Dit gebouw is geschikt voor meerdere doeleinden zoals hobbyruimte, atelier, eigen praktijkruimte e.d..

 

1835 m2 4 2

Hellemonsdreef 2 Rucphen

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel van maar liefst 3.458m² aan de rand van het landelijk gelegen dorp Rucphen nabij Roosendaal. In 2008 is deze moderne, luxe rietgedekte villa nieuw gebouwd met een voortuin, eigen oprit die ook toegang biedt tot de dubbele inpandig bereikbare garage en aan de achterzijde een prettige, beschutte achtertuin met deels overdekt terras. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstelling en hoogwaardige materialen. Zo zijn alle wanden en plafonds glad gestuukt, is de parterre voorzien van een mooie tegelvloer en is er aan de voorzijde een moderne open keuken gerealiseerd. Deze woning is zelfs voorzien van een zeer royaal souterrain met wellness en multifunctionele ruimte wat veel mogelijkheden te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan praktijkruimte of kantoor aan huis! 

3458 m2 3/4 3

Prins Frederiklaan 17 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit charmante half vrijstaande herenhuis is 45 jaar lang met veel liefde en zorg bewoond door de familie en dat is ook zeker terug te zien. In al die jaren is deze woning goed onderhouden en is het een kwestie van moderniseren. Daarnaast biedt de woning ook de mogelijkheid om uit te breiden door middel van een uitbouw op de begane grond.

De woning is gebouwd in 1938 en heeft zijn karakteristieke eigenschappen behouden, beschikt over een woonoppervlakte van circa 158m², 7 slaapkamers, een badkamer, eigen oprit waar u maar liefst 3 auto’s kunt parkeren, een verzorgde voor- en achtertuin (westen) met garage en berging gelegen in de geliefde woonwijk ’t Ginneken. Het Mastbos en het authentieke Ginnekenmarktje zijn op loopafstand bereikbaar alsmede twee basisscholen.

Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan? Kom dan kijken tijdens de open dag: vrijdag 6 maart van 15:00 tot 17:00 uur. U kunt zich hiervoor uitsluitend telefonisch opgeven via ons kantoor!

264 m2 7 1

Overaseweg Breda

Te Koop
Op aanvraag

Hoeve ’t Zwarte Schaap

Hier kun je wonen met werken combineren en genieten van alle rust en ruimte om je heen.

Prachtig vrijstaand, zeer luxe, riet gedekte villa met riet gedekt multifunctioneel bijgebouw voorzien van riante garage met kantoor- en fitnessruimte. Dit alles omringd door een schitterende tuin met tuinkamer voorzien van buitenkeuken uitkijkend over de landerijen. Een zeer uniek en bijzonder object!

Woonoppervlakte circa 226m².

Overige inpandige ruimte circa 185m².

Inhoud circa 1.287m³.

3000 m2 3 2

Marijke Meustraat Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wat is het hier heerlijk rustig wonen in deze fraaie zogenaamde ‘drive-in woning’ met oprit voor 2 auto’s en een privacy biedende op het Zuiden gelegen achtertuin met berging en achterom. Deze woning biedt een tal van mogelijkheden door de multifunctionele ruimte op de begane grond en is ook nog eens ontzettend leuk gelegen; namelijk in een rustige straat waar bijna geen verkeer doorheen rijdt. Voor wat reuring hoeft u maar twee straten verderop te zijn, want de gezellige winkelstraat Ginnekenweg, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, of een lekkere wandeling in het Mastbos, kunt u lopend af. Het is ook een zeer kindvriendelijke buurt en er is genoeg keuze als het gaat om basis-en middelbare scholen en leuke sportaccommodaties. Het bruisende en historische centrum van Breda bereikt u binnen no time en ook diverse uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

De woonoppervlakte bedraagt 137m².

202 m2 3/4 1

Heimolendreef 31 Rucphen

Te Koop
Op aanvraag

Een verborgen parel in het buitengebied van Rucphen! Dit prachtige rietgedekte landhuis ligt op een fraai perceel van 5.635 m2. In de loop der jaren is de boerderij omgebouwd en ingericht tot een luxe landhuis met ruime garage/schuur voorzien van een gezellige ruimte met bar, wijnkamer, zeer fraai aangelegde tuin, buitenzwembad, jeu de boules baan en last but not least een thuisbioscoop. De uitvalswegen A16 en A58 en de steden Breda, Roosendaal, Rotterdam en Antwerpen zijn gemakkelijk bereikbaar. Benieuwd of dit uw droomhuis kan zijn?

5635 m2 6 2

Ulvenhoutselaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Briljant mooi riet gedekt landhuis in Engelse stijl.

Woonoppervlakte van maar liefst 352m² en een perceel oppervlakte van 2.455m².

2455 m2 6 2

Bavelseweg 119 Molenschot

Te Koop
Op aanvraag

Het is hier heerlijk vrijstaand wonen op een royaal perceel van maar liefst 6.010m² in een semibungalow met tuin, weiland en een grote, vrijstaande schuur/garage op een centrale locatie aan de doorgaande weg van Bavel naar Gilze nabij golfclub Princenbosch. In 1971 is deze semibungalow nieuw gebouwd met een lange oprit die ook toegang biedt tot de royale schuur/garage. Deze semibungalow heeft op de parterre een slaap- en badkamer en op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Benieuwd of dit je nieuwe woonplek kan zijn waar je omringd wordt door weilanden en bomen?

6010 m2 4 2

Nieuwe Daalakker 4 Bavel

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Wat een verrassing! Vrijstaand wonen in een 2014 gebouwd huis met een woonoppervlakte van 173m² en perceel van 401m² dat kan aan de rand van het dorp Bavel met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht. De begane grond heeft een fraaie woonkamer met open keuken, bijkeuken en een garage. Op de 1e verdieping bevinden zich een badkamer en 3 slaapkamers waarvan 1 met een inloopkast en de 2e verdieping is voorzien van 2 slaapkamers en een waskamer. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en kent een veranda bij de openslaande deuren van de keuken. Het woonhuis bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud en de nieuwe bewoners kunnen er zó hun intrek nemen.

 

401 m2 5 1