Binnenkort in verkoop

Koekoeksbloem 7 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Deze tussenwoning is gelegen op een kinderrijke en rustige woonlocatie in de wijk Heksenwiel, Haagse Beemden. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, keuken, maar liefst 4 slaapkamers, badkamer en een voor- en achtertuin gesitueerd op het Zuiden met berging en achterom.

Maak snel een afspraak!

140 m2 4 1

Burg. Passtoorsstraat 2a Breda

Te Koop
Op aanvraag

Work in progress.

Licht, stijl en comfort zijn enkele kernwoorden die dit prachtige huis omschrijven. Hier wordt de laatste hand aan een volledige renovatie zowel intern als extern gelegd. Werkelijk een turnkey woning met een stadstuin op een levendige plek nabij het Mastbos, Ginnekenmarktje en rivier de Mark. Kijken kan vanaf midden mei. Maak nu alvast een afspraak voordat je te laat bent!

162 m2 3/4 2

Burg. de Manlaan 19 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Altijd al tegenover het Mastbos willen wonen en aan één van de meest fraaie lanen van het land? Dat kan in deze royale, karakteristieke, half vrijstaande villa (type 2-onder-1 kap) gelegen op een fantastische kavel van 1.267m². Deze woning biedt nog volop uitbouw mogelijkheden! Benieuwd of dit jouw droomhuis kan worden? Maak een afspraak via ons kantoor.

 

 

1276 m2 4 3

Liesboslaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

‘Casa Mariæ’

Dat is de naam van dit prachtige en zeer bijzondere, karakteristieke vrijstaande woonhuis gesitueerd aan de rand van woonwijk Princenhage. Ben je benieuwd of dit jouw droomhuis kan worden? Maak een kijkafspraak via ons kantoor.

1300 m2 3 1

Ginnekenweg Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit unieke half vrijstaande herenhuis is gelegen in het hart van de woonwijk Ginneken met een op het Zuidwesten gesitueerde achtertuin en parkeerplaats. De woning kenmerkt zich door een uitstekende maatvoering en talloze authentieke details.

330 m2 5 1

Franklin Rooseveltlaan 43 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Uitstekend gesitueerd aan de rand van de woonwijken Zandberg en Ginneken staat dit uitgebouwde, karakteristieke half vrijstaande herenhuis, type 2-onder-1 kapwoning, met oprit voor meerdere voertuigen, garage en besloten achtertuin te koop. Met modernisering dien je rekening te houden. Benieuwd of dit jouw droomhuis kan worden? Maak een afspraak via ons kantoor.

295 m2 5 1

Baronielaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wonen aan één van de mooiste lanen van Breda met om de hoek het Mastbos en de Ginnekenmarkt? Dat kan in dit fraaie herenhuis met diepe, privacy volle achtertuin waar je heerlijk vanaf ’s middags in de zon kunt zitten.

Benieuwd of dit jouw nieuwe huis kan worden? Bel ons voor het maken van een kijkafspraak.

295 m2

Wilhelminasingel 18 B5, Breda

Te Koop

Royaal 3-kamerappartement met ruim balkon gelegen op de eerste verdieping met berging en een garage in het souterrain. Het appartementencomplex ligt op een unieke locatie aan de rand van het centrum in het Wilhelminapark, met aan de overkant uitzicht over de singel en aan de achterkant uitzicht over de Wilhelminavijver. Op steenworpafstand van het bruisende en historische centrum van Breda, winkelvoorzieningen en het Wilhelminapark. Tevens ligt dit appartement in de nabije omgeving van het bos en diverse uitvalswegen.

2 1

Schubertlaan 25 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Op een toplocatie in Breda-Zuid, in de rustige en gewilde villawijk Ruitersbos, op loopafstand van het Mastbos en op een markante spot  – iets terug van de openbare weg – uitstekend gesitueerd, bieden wij u aan deze royale, karakteristieke en zeer charmante, vrijstaande villa met oprit voor meerdere voertuigen, garage, serre en een prachtige op het zuidwesten gelegen volop privacy biedende tuin.

934 m2 4 2

Bavelselaan 220 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Aan de buitenzijde is niet te zien wat een zee van ruimte dit heerlijke, riant uitgebouwde woonhuis op de begane grond verborgen houdt! Deze 2-onder-1 kapwoning met zeer diepe, op het Zuiden gelegen achtertuin, heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers, een garage, bijkeuken en aparte werkkamer.

De bewoners hebben met zoveel liefde gewoond op dit bijzondere plekje, wat echt een familiehuis is, en verdient weer een nieuwe periode van een gezellig gezinsleven.

 

 

924 m2 4 3