Binnenkort in verkoop

Van Riebeecklaan 47 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit fijne gezinshuis, in de rustige familiebuurt ‘Sportpark’, is uitgebouwd op de begane grond waardoor een heerlijke grote leefruimte is gecreëerd met een mooie aansluiting op de op het westen gesitueerde achtertuin welke is voorzien van berging en achterom.  Vanuit de achtertuin en de Hertzogstraat is een garagebox met vliering bereikbaar. Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht over het speelplein van het Tessenderlandt (middelbare school).

180 m2 5 1

Merelstraat 27 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Deze verrassende gezinswoning met garage is op dit moment hot. Gelegen in de meest hippe woonwijk van Breda: “Belcrum” vindt u deze karakteristieke, compleet gemoderniseerde hoekwoning met 4 slaapkamers en een heerlijke op het Zuiden gesitueerde stadstuin met veranda. Parkeren is makkelijk in de garage achterop het perceel. Benieuwd? Bel ons kantoor voor het maken van een afspraak.

 

138 m2 4 1

Het Bolwerk 48 Breda

Te Koop

Op unieke locatie heerlijk stads en toch rustig wonen in het autovrije Chassé Park een moderne Parkvilla met zonnig terras, 3 slaapkamers en 2 parkeerplaatsen in de afgesloten onder gelegen garage. Deze Parkvilla, met grote glaspartijen en hoge plafonds, heeft een heerlijke binnentuin voor de kids om te spelen en om de hoek bevindt zich het groene Chassé Park, de singel en het historische, bruisende stadscentrum.

3 1

Baronielaan 228 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Villa Trianon! Deze bijzondere karakteristieke Rijks monumentale villa is gelegen in Breda-Zuid nabij het Mastbos, op een zeer riante en prachtige kavel van circa 1.575m². Gezien de goede maatvoering en de vele kamers heeft de villa vele mogelijkheden te bieden. Dubbele bewoning of kantoor aan huis (dit alles in overleg met de Gemeente). De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie. Meer informatie is verkrijgbaar via ons kantoor.

Collegiaal in verkoop met Kin Makelaars 076 – 522 12 21.

1.575 m2

Kraaijenbergsestraat 4 a Ulvenhout

Te Koop
Op aanvraag

Deze prachtige, moderne villa is gebouwd in 2012. In een groene en bosrijke woonomgeving woont u hier  in alle rust en krijgt u de ruimte om te genieten van luxe wonen. De villa is gelegen op een perceel van 890m² met een op het Zuiden gesitueerde privacy biedende achtertuin voorzien van verwarmd buiten zwembad, overdekt terras met buitenhaard bij de villa en een veranda met tuinkamer achterop het perceel. In de voortuin zijn volop parkeermogelijkheden. De villa heeft een inpandig bereikbare garage en een luxe slaap- en badgelegenheid op de begane grond. Op de verdieping zijn maar liefst 4 royale slaapkamers en een badkamer. Om de hoek bevindt zich het Ulvenhoutse bos. Beleef het zelf en maak een vrijblijvende kijkafspraak!

890 m2 5 2

Grens 28b Baarle-Nassau

Te Koop
Op aanvraag

Hier is het fantastisch wonen op een riant perceel van maar liefst 9.270m². De onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met vrijstaande dubbele garage en een prachtige Engels ingerichte parkachtige tuin is gesitueerd aan de doorgaande weg van Baarle-Nassau naar Turnhout. Benieuwd? Maak snel een afspraak via ons kantoor!

9.270 m2 3 1/2

Wildhage Teteringen

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel van maar liefst 3.595m² in een prachtige villawijk op zeer centrale locatie aan de rand van het dorp. De villa is bijna geheel aan het oog onttrokken door de prachtig aangelegde tuin met eigen oprijlaan aan de voorzijde en een prettige beschutte, zonnige achtertuin met diverse terrassen, een verwarmd buiten zwembad en een royaal bijgebouw welke diverse vormen van beroep aan huis of hobby mogelijk maken. Het is hier volop genieten in alle rust, privacy en ruimte om je heen!

3.595 m2 4 2

Antwerpseweg 61 Rijsbergen

Te Koop
Op aanvraag

Wonen in het buitengebied, aan de rand van het dorp Rijsbergen aan de parallelweg naar Rijsbergen – Zundert. Dat kan in deze riet gedekte woonboerderij met multifunctioneel riet gedekt bijgebouw (momenteel in gebruik als B&B ‘Op de Waardt’), een houten stal met maar liefst 4 paardenstallen, prachtige in de stijl van de boerderij ingerichte tuin rondom met houten veranda, aantal bergingen, een riet gedekt kippenhok, weiland, een oprijlaan en volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit is echt een object voor paardenliefhebbers en een liefhebber om de B&B te runnen. Uiteraard biedt dit multifunctionele bijgebouw ook uitkomst als kangoeroe woning voor je (schoon-)ouders of als atelier of de combinatie wonen met werken. De woonboerderij biedt ook nog uitbouwmogelijkheden. Kortom, kom kijken of je heerlijk vrij wilt wonen maar toch dichtbij het dorpse leven.

5.770 m2 5 3

Ginnekenweg 130 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit bijzondere karakteristieke en royale herenhuis is gelegen tussen de woonwijken Zandberg en ’t Ginneken in op een kavel van 418m² nabij de hippe winkels en restaurants van de Ginnekenweg. Het compleet gemoderniseerde familiehuis kent maar liefst 6 slaapkamers en een privacy-volle op het westen gesitueerde 35 meter diepe achtertuin met een prachtige, robuuste Wellness ruimte.

Een heerlijke Wellness voor jou en je grote liefde, je gezin of voor een klein gezelschap. Exclusief en een van alle gemakken voorzien paradijsje om volledig tot rust te komen en onbeperkt te genieten van het zwembad, jacuzzi, sauna en de bar/lounge. En dat allemaal in een oogstrelende en door designer Eric Kant ontworpen prachtplaatje. De lichte, natuurlijke tinten en materialen alsmede de bijzondere inrichting nemen je mee naar de sferen van Ibiza. Benieuwd? Bel ons kantoor voor het maken van een afspraak.

 

418 m2 6 1

Ulvenhoutselaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Alles is mogelijk vanuit deze prachtige, klassieke riet gedekte villa gelegen aan de rand van Breda-Zuid. De diverse ruimtes in de villa zijn allen gericht op de prachtige parkachtige aangelegde tuin. De villa kent maar liefst 7 slaapkamers en 2 badkamers alsmede een oprit voor meerdere auto’s. Op de begane grond bevindt zich een multifunctionele ruimte voor de mogelijkheid wonen met werken te combineren. De villa is gesitueerd nabij het gezellige Ginnekenmarktje, natuurgebied Markdal met daarachter het Mastbos en het bruisende stadscentrum is op fietsafstand bereikbaar.

1.552 m2 7 2