Binnenkort in verkoop

Grieglaan 6 Breda

Te Koop
Op aanvraag

In de zeer gewilde en goed bereikbare villawijk Ruitersbos ligt deze vrijstaande villa op een riant perceel van maar liefst 1.607m². De villa heeft een garage met daarvoor een oprit, een viertal slaapkamers en aparte werk/speelkamer op de begane grond. De privacy-volle achtertuin is gesitueerd op het westen. De villa verdient weer een moderniseringsronde en biedt nog volop mogelijkheden om uitgebouwd te worden. Benieuwd? Maak geheel vrijblijvend een afspraak via ons kantoor.

 

1.607 m2 4 2

Montenspark 15 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wat is een bijzondere vrijstaande villa gelegen in de rustige villawijk Ruitersbos met aan het einde van het Montenspark, het Mastbos. De vrijstaande villa is gesitueerd op een terp wat een fraai uitzicht geeft aan de voorzijde en biedt een oprit voor 2 auto’s, een terras aan de voor- en achterzijde, heerlijke privacy biedende zonnige achtertuin, een werkkamer en multifunctionele ruimte op de begane grond voor bijvoorbeeld kantoor aan huis, hobbyruimte of appartement met eigen badkamer. Dit alles op een perceel van 1.270m².

 

1270 m2 4/5 2

Kraaijenbergsestraat 4 a Ulvenhout

Te Koop
Op aanvraag

Deze prachtige, moderne villa is gebouwd in 2012. In een groene en bosrijke woonomgeving woont u hier  in alle rust en krijgt u de ruimte om te genieten van luxe wonen. De villa is gelegen op een perceel van 890m² met een op het Zuiden gesitueerde privacy biedende achtertuin voorzien van verwarmd buiten zwembad, overdekt terras met buitenhaard bij de villa en een veranda met tuinkamer achterop het perceel. In de voortuin zijn volop parkeermogelijkheden. De villa heeft een inpandig bereikbare garage en een luxe slaap- en badgelegenheid op de begane grond. Op de verdieping zijn maar liefst 4 royale slaapkamers en een badkamer. Om de hoek bevindt zich het Ulvenhoutse bos. Beleef het zelf en maak een vrijblijvende kijkafspraak!

890 m2 5 2

Grens 28b Baarle-Nassau

Te Koop
Op aanvraag

Hier is het fantastisch wonen op een riant perceel van maar liefst 9.270m². De onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met vrijstaande dubbele garage en een prachtige Engels ingerichte parkachtige tuin is gesitueerd aan de doorgaande weg van Baarle-Nassau naar Turnhout. Benieuwd? Maak snel een afspraak via ons kantoor!

9.270 m2 3 1/2

Wildhage Teteringen

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel van maar liefst 3.595m² in een prachtige villawijk op zeer centrale locatie aan de rand van het dorp. De villa is bijna geheel aan het oog onttrokken door de prachtig aangelegde tuin met eigen oprijlaan aan de voorzijde en een prettige beschutte, zonnige achtertuin met diverse terrassen, een verwarmd buiten zwembad en een royaal bijgebouw welke diverse vormen van beroep aan huis of hobby mogelijk maken. Het is hier volop genieten in alle rust, privacy en ruimte om je heen!

3.595 m2 4 2

Antwerpseweg 61 Rijsbergen

Te Koop
Op aanvraag

Wonen in het buitengebied, aan de rand van het dorp Rijsbergen aan de parallelweg naar Rijsbergen – Zundert. Dat kan in deze riet gedekte woonboerderij met multifunctioneel riet gedekt bijgebouw (momenteel in gebruik als B&B ‘Op de Waardt’), een houten stal met maar liefst 4 paardenstallen, prachtige in de stijl van de boerderij ingerichte tuin rondom met houten veranda, aantal bergingen, een riet gedekt kippenhok, weiland, een oprijlaan en volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit is echt een object voor paardenliefhebbers en een liefhebber om de B&B te runnen. Uiteraard biedt dit multifunctionele bijgebouw ook uitkomst als kangoeroe woning voor je (schoon-)ouders of als atelier of de combinatie wonen met werken. De woonboerderij biedt ook nog uitbouwmogelijkheden. Kortom, kom kijken of je heerlijk vrij wilt wonen maar toch dichtbij het dorpse leven.

5.770 m2 5 3

Ginnekenweg 130 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit bijzondere karakteristieke en royale herenhuis is gelegen tussen de woonwijken Zandberg en ’t Ginneken in op een kavel van 418m² nabij de hippe winkels en restaurants van de Ginnekenweg. Het compleet gemoderniseerde familiehuis kent maar liefst 6 slaapkamers en een privacy-volle op het westen gesitueerde 35 meter diepe achtertuin met een prachtige, robuuste Wellness ruimte.

Een heerlijke Wellness voor jou en je grote liefde, je gezin of voor een klein gezelschap. Exclusief en een van alle gemakken voorzien paradijsje om volledig tot rust te komen en onbeperkt te genieten van het zwembad, jacuzzi, sauna en de bar/lounge. En dat allemaal in een oogstrelende en door designer Eric Kant ontworpen prachtplaatje. De lichte, natuurlijke tinten en materialen alsmede de bijzondere inrichting nemen je mee naar de sferen van Ibiza. Benieuwd? Bel ons kantoor voor het maken van een afspraak.

 

418 m2 6 1

Ulvenhoutselaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Alles is mogelijk vanuit deze prachtige, klassieke riet gedekte villa gelegen aan de rand van Breda-Zuid. De diverse ruimtes in de villa zijn allen gericht op de prachtige parkachtige aangelegde tuin. De villa kent maar liefst 7 slaapkamers en 2 badkamers alsmede een oprit voor meerdere auto’s. Op de begane grond bevindt zich een multifunctionele ruimte voor de mogelijkheid wonen met werken te combineren. De villa is gesitueerd nabij het gezellige Ginnekenmarktje, natuurgebied Markdal met daarachter het Mastbos en het bruisende stadscentrum is op fietsafstand bereikbaar.

1.552 m2 7 2

Heistraat 20 Ulvenhout

Te Koop
Op aanvraag

Wat een mooie parel is dit weer, midden in het Ulvenhoutse bos omringd door eigen bos en weilanden in alle rust genieten van de stilte. Het enige wat je hier hoort zijn de dieren om je heen. Het landgoed ‘Het Klein-Lugtenburg’ bestaat uit een mooi ensemble van een schitterende riet gedekte woonboerderij, een prachtige riet gedekte Vlaamse schuur (gemeentelijk monument) waar je kunt werken, een koetshuis met gastenverblijf en een aantal garages. Naast de bossen en weilanden zijn er ook beekjes. Heel romantisch en bijzonder om hier rond te lopen en dat alles op 5 autominuten van de dorpskern.

169478 m2 3 3

Cimburgalaan 120 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Op zeer unieke locatie direct grenzend aan een stadspark met rivier de Mark, in een oase van groen, rust en privacy gesitueerd een geheel aan het oog onttrokken, markante en royale bungalow met souterrain, garage, carport en schitterende, parkachtige tuin met eigen toegangsweg.

Echt heel bijzonder!

 

2.771 m2 4/5 1