Binnenkort in verkoop

Hilbergsedreef Breda

Te Koop
Op aanvraag

Time to relax.
In deze riet gedekte, vrijstaande villa welke grotendeels omsloten wordt door hoge boompartijen zult u zeker volop van alle privacy genieten en een ultiem vakantiegevoel ervaren. Het multifunctionele bijgebouw met bergingen en riet gedekte tuinhuis (cv-verwarmd) met veranda maken het gevoel zeker af. De villa is in 1986 gebouwd en is gelegen op een royale en zonnige kavel van 4.000m². Via een automatisch afgesloten houten poort bereikt u de oprijlaan, de dubbele carport, (voormalige) garage, de villa en het multifunctionele bijgebouw. Optioneel is circa 2.920m² te koop.

4.000 m2 5 3

Groeske 7 Castelre

Te Koop
Op aanvraag

Bij Baarle-Nassau ga je rechtsaf of via Strijbeek en België bereik je het uit 4 straten bestaande dorpje Castelre. Het is hier prachtig wonen middenin de natuur in deze moderne woonboerderij met multifunctioneel bijgebouw. Dit is nu ingericht als B&B welke zich ook perfect leent als mantelzorgwoning, en tuin rondom. De kinderen kunnen hier volop ravotten en boomhutten bouwen. En de ouders heerlijk genieten van de rust en de vergezichten over de weilanden met alle luxe en comfort van de woonboerderij. Benieuwd of dit uw droomhuis kan zijn? Bel ons voor het maken van een kijkafspraak.

9.315 m2 4 2

Wagemakerspark 97 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Royale, moderne, royale helft van een 2-onder-1 kapwoning met garage en aparte speel/werkkamer op de parterre. In 2003 is dit moderne en luxe woonhuis nieuw gebouwd met een voortuin, eigen oprit die ook toegang biedt tot de garage en aan de achterzijde een prettige en beschutte achtertuin met terras. Bij de afwerking van dit heerlijke gezinshuis is gekozen voor neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen. Alle vertrekken hebben een goede lichtinval en de maatvoeringen zijn ruim opgezet. De woning is gelegen in het fraaie Wagemakerspark nabij het bruisende stadscentrum.

 

360 m2 5 2

Ruitersboslaan 50 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wat een gaaf huis is dit! Op de parterre aan de achterzijde uitgebouwd. Hier bevindt zich de woonkeuken. Een speel/werkkamer aan de voorzijde. Je auto’s kun je parkeren op eigen afgesloten terrein met carport. De achtertuin heeft een zwembad en volop zon- en schaduwterrasjes. De verdieping heeft 4 slaapkamers en een moderne, luxe badkamer. Als je op zoek bent naar een moderne, vrijstaande villa dan ben je hier op het juiste adres! Maak snel een kijkafspraak via ons kantoor.

799 m2 4 2

Valkenierslaan 35 9 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Het is heerlijk rustig wonen in dit royale appartement met heerlijk balkon op het westen met fraai uitzicht over het park, een garagebox in de ondergelegen garage en eigen parkeerplaats op het buitenterrein. Deze parkeerplaats wordt optioneel te koop aangeboden. Het betreft een ruim opgezet, op de hoek gelegen, 4-kamerappartement in ‘Residentie Valkenhorst’. Om de hoek bevindt zich het Valkeniersplein voor de dagelijkse boodschappen. Het historische stadshart, de bossen en uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.

 

155 m2 3 1

Struijshof 2 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wonen in een rustig hofje in Breda-Zuid met vrij uitzicht aan de achterzijde op een perceel van maar liefst 1.116m². Dat kan in dit half vrijstaande woonhuis. De woonoppervlakte is 246m² met op de begane grond een zeer royale T-vormige woonkamer (circa 80m²), woonkeuken en inpandig bereikbare garage. De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer en de 2e verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer. De privacy biedende achtertuin is gelegen op het zuidoosten.

1116 m2 5 2

Baronielaan 228 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Villa Trianon! Deze bijzondere karakteristieke Rijks monumentale villa is gelegen in Breda-Zuid nabij het Mastbos, op een zeer riante en prachtige kavel van circa 1.575m². Gezien de goede maatvoering en de vele kamers heeft de villa vele mogelijkheden te bieden. Dubbele bewoning of kantoor aan huis (dit alles in overleg met de Gemeente). De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie. Meer informatie is verkrijgbaar via ons kantoor.

Collegiaal in verkoop met Kin Makelaars 076 – 522 12 21.

1.575 m2

Grens 28b Baarle-Nassau

Te Koop
Op aanvraag

Hier is het fantastisch wonen op een riant perceel van maar liefst 9.270m². De onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met vrijstaande dubbele garage en een prachtige Engels ingerichte parkachtige tuin is gesitueerd aan de doorgaande weg van Baarle-Nassau naar Turnhout. Benieuwd? Maak snel een afspraak via ons kantoor!

9.270 m2 3 1/2

Antwerpseweg 61 Rijsbergen

Te Koop
Op aanvraag

Wonen in het buitengebied, aan de rand van het dorp Rijsbergen aan de parallelweg naar Rijsbergen – Zundert. Dat kan in deze riet gedekte woonboerderij met multifunctioneel riet gedekt bijgebouw (momenteel in gebruik als B&B ‘Op de Waardt’), een houten stal met maar liefst 4 paardenstallen, prachtige in de stijl van de boerderij ingerichte tuin rondom met houten veranda, aantal bergingen, een riet gedekt kippenhok, weiland, een oprijlaan en volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit is echt een object voor paardenliefhebbers en een liefhebber om de B&B te runnen. Uiteraard biedt dit multifunctionele bijgebouw ook uitkomst als kangoeroe woning voor je (schoon-)ouders of als atelier of de combinatie wonen met werken. De woonboerderij biedt ook nog uitbouwmogelijkheden. Kortom, kom kijken of je heerlijk vrij wilt wonen maar toch dichtbij het dorpse leven.

5.770 m2 5 3

Ginnekenweg 130 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit bijzondere karakteristieke en royale herenhuis is gelegen tussen de woonwijken Zandberg en ’t Ginneken in op een kavel van 418m² nabij de hippe winkels en restaurants van de Ginnekenweg. Het compleet gemoderniseerde familiehuis kent maar liefst 6 slaapkamers en een privacy-volle op het westen gesitueerde 35 meter diepe achtertuin met een prachtige, robuuste Wellness ruimte.

Een heerlijke Wellness voor jou en je grote liefde, je gezin of voor een klein gezelschap. Exclusief en een van alle gemakken voorzien paradijsje om volledig tot rust te komen en onbeperkt te genieten van het zwembad, jacuzzi, sauna en de bar/lounge. En dat allemaal in een oogstrelende en door designer Eric Kant ontworpen prachtplaatje. De lichte, natuurlijke tinten en materialen alsmede de bijzondere inrichting nemen je mee naar de sferen van Ibiza. Benieuwd? Bel ons kantoor voor het maken van een afspraak.

 

418 m2 6 1