Binnenkort in verkoop

Baronielaan Breda

Te Koop

“Two in a million”.
Resideren in de Pastorie.

Eerdaags starten wij met de verkoop van 2 unieke in herontwikkeling zijnde appartementen in de voormalige pastorie aan de Baronielaan op een steenworp afstand van het stadshart en het Mastbos. Elk appartement omvat circa 180m², luxueus wooncomfort, 2 parkeerplaatsen en ruime terrassen. 

Het Rijks monumentale gebouw wordt door ontwikkelaar Javast getransformeerd tot in totaal 3 appartementen.

Voor de ware liefhebber bestaat er nog de optie om van de 1e en 2e verdieping een loft van 360m² te creëren. 

Via de onderstaande links geven wij u graag een preview van dit zeldzaam fraaie project.

> Introductie

> 1e verdieping

> 2e verdieping

Voor nadere info verzoeken wij u contact op te nemen met Hans van der Gijp mobiel 06 50 617 888 of via email: hans@gbmakelaars.nl 

Ginnekenweg 253 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Royaal en karakteristiek herenhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, dakterras en stadstuin met achterom in het hart van de gezellige woonwijk Ginneken nabij het Mastbos, uitvalswegen, scholen en sportvelden!

Vindt u dit een interessante woning en wilt  u niet wachten tot de definitieve verkoop van start gaat? Bel of mail ons en we plaatsen u boven aan de lijst.

 

112 m2 4 2

Marialaan 32 Breda

Verkocht onder voorbehoud
€ 235.000,-- k.k.

Heerlijk hoek appartement gelegen op de 1e woonlaag met om de hoek winkelcentra ‘De Burcht’ en Valkeniersplein. Een berging bevindt zich in het souterrain.

Vindt u dit een interessant appartement en wilt  u niet wachten tot de definitieve verkoop van start gaat? Bel of mail ons en we plaatsen u boven aan de lijst.

69 m2 1 1

Pastoor Pottersplein 11 Breda

Te Koop
€ 415.000,-- k.k.

Heerlijk gezinshuis in de zeer geliefde woonwijk Belcrum met 5 slaapkamers, 2 badkamers en stadstuin.

Wil jij iedere dag genieten van al dit moois? Maak dan snel een afspraak en ervaar zelf de sfeer en de fantastische ligging.

113 m2 4 2

Rietdijk 3 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Aan de rand van woonwijk ‘Haagse Beemden’ gelegen ligt deze vrijstaande woonboerderij met de grote Vlaamse schuur, garage, bakhuis en kippenkooi. Rondom de boerderij ligt het weiland, de moes- en siertuin. De woonboerderij is voor de helft voorzien van een riet gedekte kap en een dak voorzien van singles. Vanaf de bouw circa 1870 is de boerderij in het bezit van dezelfde familie.

Dit is slechts een summiere beschrijving van de woning. Bel of mail ons als u eens wilt komen kijken.

7450 m2 5 2

Hertog Hendriklaan 21 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Charmante en zeer luxe uitgebouwde villa met multifunctioneel bijgebouw met eigen keuken, toiletruimte en bar, vrijstaande garage en fraai aangelegde tuin gelegen in villawijk ‘Van Koolwijkpark’.

Wij zijn trots dat we deze woning mogen aanbieden. Dit is zeker de moeite van een bezoek waard. Bel of mail ons en we plannen direct een afspraak in.

1100 m2 5 2

Brigidastraat Bavel

Te Koop
Op aanvraag

Royaal vrijstaand woonhuis met tuin rondom, vrijstaande stenen garage met aparte berging en oprit gesitueerd op de hoek van de Brigidastraat en de Kalverwei. Dit woonhuis heeft veel potentie! Er is een werkruimte op de begane grond die verbouwd kan worden tot slaap- en badgelegenheid.

Dit is slechts een summiere beschrijving van de woning. Interesse? Bel of mail ons even wij vertellen u graag wat meer.

 

605 m2 3 1

Baronielaan 8 Breda

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Compleet gemoderniseerd herenhuis met vrije diepe tuin van maar liefst 25 meter voorzien van sfeervolle overkapping, garage en 2 eigen parkeerplaatsen! Dit alles om de hoek van de stad in één van de mooiste lanen van Breda.

Een woning die niet lang te koop zal staan. Wilt u als één van de eerste een bezichtigingsafspraak maken? Bel of mail ons even.

361 m2 5 2

Galderseweg 61 Galder

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Sfeervol wonen is het in deze woonboerderij met een zeer royale, inpandig bereikbare, multifunctionele schuur en fraai aangelegde tuin rondom met  overkapping en buitenkeuken alsmede voldoende parkeergelegenheid. Dit alles is gelegen op een mooie locatie in het lommerrijke dorp Galder nabij de Belgische grens en het bruisende stadscentrum van Breda.

Dit is nu zo’n unieke woning die zelden op de markt komt. Snel even kijken? Bel of mail ons dan even.

1850 m2 3 1

Tweede Muntstraat 6 Breda

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Aan de rand van het centrum, in de kleinschalige villawijk Zandberg, ligt deze markante villa genaamd: ‘De Paddestoel’.

Perfect als gezinshuis met 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Het huis, gebouwd in de stijl die zo karakteristiek is voor deze buurt, staat op een perceel van 862m² en is smaakvol aangepast aan de eisen van deze tijd. Alle originele sfeerkenmerken zoals het glas-in-lood, hoge ornamenten plafonds en balken, schouwen met authentieke betegeling, houten vloeren, erkers, glas vlakverdeling en paneeldeuren zijn behouden.

Deze villa is in 1920 gebouwd door de grootouders van de huidige eigenaar. Zodra je binnenstapt, voel je de sfeer van toen.

Een prachtige woning die het bezichtigen meer dan waard is. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

 

862 m2 5 2