Passioned owner

Hans van der Gijp

Hans is, in de oranje stad Breda, sedert 1987 werkzaam in de makelaardij. In zijn jeugd, onder andere als voormalig Telegraaf bezorger, leerde hij het charmante Breda-Zuid al vroeg kennen. Destijds zich nog niet realiserend dat hij daar later op vele van die adressen te koop of verkocht borden zou laten plaatsen. Hij kent de stad, haar bewoners en hun historie als geen ander. Na vele jaren met plezier bij een tweetal grote kantoren te hebben gewerkt, richtte hij samen met Thomas van den Bemd in het jaar 2000 GB Makelaars op. Een kantoor wat zich gaandeweg steeds meer heeft gespecialiseerd in exclusieve huizen. Hans is de expert bij uitstek voor bijzondere objecten welke hij al bijna dertig jaar op een persoonlijke en creatieve wijze weet te verbinden met evenzo bijzondere mensen. Niet de stereotype makelaar maar een betrouwbare matchmaker die door zijn hoog te noemen empathisch vermogen en dito sensitiviteit meer kijkt naar de personen achter de villa. Hij zou er zomaar een boek over kunnen schrijven…….
Door bovenstaande eigenschappen weet hij zich snel te verplaatsen in zijn cliënt, hun situatie in een splitsecond te analyseren en niet zelden haarscherp tot een oplossing te komen. Hij maakt hierbij gebruik van een zeer breed vertakt netwerk. Inspiratie en motivatie doet hij op met stukjes schrijven, vakanties in zijn geliefde Portugal, het wandelen door het Markdal met GB Beagle Teun en het verzamelen van gadgets.

T. (076) 530 05 01

M. 06 50 61 78 88

Passioned Owner

Thomas van den Bemd

Vanaf 1988 is Thomas werkzaam in de makelaardij. Gestart bij het toenmalige makelaarskantoor Meeùs en via omzwervingen via onder andere Verbrugge en Van Horssen Makelaars richt hij 10 jaar later zijn eigen kantoor op. Vele koopaktes en taxatierapporten werden door hem gerealiseerd. Zijn kennis over Breda en het achterland is groot. Thomas is een geboren en getogen Bredanaar, die uiteindelijk neerstrijkt in Chaam. Hij is getrouwd met Nicole en trotse vader van drie dochters. Voor zijn oudste dochter Romy richt hij, samen met Nicole en een aantal andere ouders, de stichting Pim op. Dit is een tweede thuis voor meervoudig beperkte kinderen. Zo’n initiatief typeert Thomas: een stille kracht, maar recht op zijn doel af. Consciëntieus en met een welhaast zeldzaam integere atttitude. Goed luisteren is een van zijn kernkwaliteiten. In zijn vrije tijd tracht hij zich de Italiaanse taal meester te maken. De liefde voor Italië is begonnen in de keuken, waar hijzelf overigens niet onverdienstelijk in acteert. De adoratie voor Italië gaat zelfs zover dat hij het in 2012 presteert om in zijn eentje van Amsterdam naar Rome te fietsen. Het zou ons niet verbazen als hij er na zijn pensioen een B&B start. Wie weet in combinatie met het makelaarsvak. De resterende vrije tijd is hij te vinden bij hockeyclub Zwart-Wit. Een vereniging die hij al decennia een warm hart toedraagt, inmiddels als veteraan (meer langs de lijn).

T. (076) 530 05 01

M. 06 50 27 78 44

Vastgoedadviseur

Kim Bastiaansen

De makelaardij, het werd haar met de paplepel ingegoten, Kim is er letterlijk mee opgegroeid. Haar vader, Jan Bastiaansen, geen onbekende in de Bredase Vastgoedmarkt, heeft deze genen op een aanstekelijke wijze overgedragen. 2009 was de start van haar makelaarscarrière, destijds als office manager. De laatste 3 jaar deed Kim een schat aan ervaring op bij een gerenommeerd kantoor in Etten-Leur. Al waar ze, naast alle voorkomende werkzaamheden zich richtte op sales van bestaande bouw, nieuwbouw en verhuur. Echter Breda lonkte….. Heerlijk om weer terug te zijn in de voor Kim zo vertrouwde stad. In haar privé tijd legt Kim de laatste hand op het fel begeerde makelaarsdiploma en draagt ze met liefde en plezier de zorg voor 3 kinderen, waarvan er bij eentje al enkele makelaarskwaliteiten te ontluiken zijn. Het zit dus (kennelijk) echt in de familie! Met 3 sportende kinderen is Kim vaak te zien bij de voetbal-en hockeyvelden van VV Bavel en Push. Als coach kan zij haar eigen hockeytalenten kwijt bij een gezellig clubje meiden. Familie en vrienden staan hoog in het vaandel, waarmee met regelmaat en veel gezelligheid van een bourgondisch hapje en drankje wordt genoten. Kim kent geen 9 till 5 mentaliteit en staat vol ambitie klaar voor een toekomst binnen GB Makelaars om zodoende u, met haar oprechte eerlijkheid, eindeloze enthousiasme en gedrevenheid te begeleiden bij de aan-of verkoop van uw woonhuis.

T. (076) 530 05 01

M. 06 50 84 72 47

Office manager

Ingrid Kuijs-Veltman

Al ruim 15 jaar aan boord bij GB nadat ik 15 jaar lang een heerlijke tijd heb gehad bij BaByliss en Princess als P.A. van Aad Ouborg. In deze tijd heb ik veel geleerd, veel van de wereld gezien maar het was tijd voor mijn echte passie en dat zijn huizen! Ik ben een enthousiaste en meedenkende kracht. Een echte spin in het web op kantoor. Ik ben geboren en getogen in ons werkgebied. Ik voel mij dan ook erg op mijn gemak in Breda-Zuid. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opbouwen van het dossier vanaf het moment dat we een opdracht binnen hebben. Erg leuk om te doen, omdat ik er op gericht ben om onze makelaars te ondersteunen voor een vlotte en succesvolle aan- en verkoop! Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden uit het begeleiden van onze backoffice wat iedere dag een uitdaging is.

T. (076) 530 05 01

M. 06 46 15 01 43

Commerciële binnendienst

Maureen Rörik

Sinds mei 2016 heeft Maureen het GB Makelaars team versterkt. Als u ons belt is Maureen vaak het eerste contact met ons kantoor. In haar functie is ze verantwoordelijk voor alle administratieve zaken welke bij de koop en verkoop van een huis gebruikelijk zijn. Maureen is geen onbekende in de makelaardij, ze werkte in het verleden o.a. lange tijd samen met Hans bij Van de Water Makelaardij. Na een tijdje uit de running te zijn geweest in verband met de geboorte van drie dochters pakt ze, nu deze weer wat ouder zijn, de draad weer op alsof ze nooit anders heeft gedaan. Het begrip accuratesse is haar op het lijf geschreven. Daarnaast geniet ze over de prachtige eigenschap van een natuurlijke glimlach en staat dienstverlening bij haar hoog in het vaandel. Een genoegen om aan de lijn te hebben! In haar vrije tijd besteed ze nagenoeg alle aandacht aan haar dochters, waarvan er één topsport beoefent (turnen), waardoor Maureen met regelmaat door ons land rijdt om haar te halen, brengen en uiteraard te bewonderen.

T. (076) 530 05 01

Financiële Administratie

Jan van den Boogaard

In 1983 begon Jan zijn actieve loopbaan bij horecagroothandel ISPC in Breda, op de afdeling boekhouding. Onder leiding van de familie Roffelsen zag hij dit bedrijf uitgroeien tot een internationale horecagroothandel met aanzien in binnen- en buitenland. Hier gaf hij leiding aan de financiële administratie tot 2010. Jan heeft de hele ontwikkeling en overnames van dit bedrijf van dichtbij mee mogen maken. In 2010 belde ING met de vraag of hij het team Payments and Investigations in Breda wilde komen versterken. Dat heeft hij 6 jaar met veel plezier gedaan en daarbij de nodige internationale ervaring op mogen doen. Zomer 2015 heeft hij samen met een goede vriend besloten voor het zelfstandig ondernemerschap. JB-support was een feit. Zijn kantoor ondersteunt ondernemers bij hun administratie, in de ruimste zin van het woord. De ondernemer kan zich zo weer bezig houden met zijn corebusiness, het ondernemen! JB-support “ontzorgt” is de slogan van zijn bedrijf. Met trots mag hij GB Makelaars tot één van zijn klanten rekenen. Als Jan niet aan het werk is, is reizen een van zijn grootste hobby’s. Vooral Amerika en Canada zijn twee van zijn favoriete landen.