Te koop € 569.000,- k.k. - landhuis

Reusel – Vlinderweg 6, 2360 Oud-Turnhout

Instapklare woning in landelijke stijl met o.a. 4 slaapkamers, badkamer, douchekamer, dubbele garage en mooi aangelegde tuin met ingebouwde jacuzzi en zwemspa, op een perceel van ca. 1.471m²

Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en handenwasser. Via de inkomhal is er toegang tot het bureel / leeskamer (eventueel ook mogelijkheid tot gelijkvloerse slaapkamer) van 15m² op sisal tapijt. De woonkamer op parket (+/- 60m²) heeft een open haard op hout en geeft via grote terrasdeuren uit op de tuin. Aansluitend is er de keuken met ontbijthoek en aansluitende koele berging. De keuken is uitgerust met microgolfoven, gasfornuis met onderliggende elektrische oven, dampkap, en vaatwasmachine (alles van Atag). Vervolgens is er de bijkeuken met daarin alle aansluitingen voor wassen/drogen en een uitgietbak, en nog een aparte, ruime berging van +/- 10m² (reeds voorzien van aansluitingen om een badkamer te plaatsen). Zo doende zou er een gelijkvloerse slaapkamer met ensuite badkamer gemaakt kunnen worden. Tot slot is er nog de ruime garage van 36m², met 2 automatische poorten.

1e verdieping: Een houten trap brengt u naar de bovenverdieping, met daarin 4 slaapkamers op vast tapijt van +/- 40, 28, 17 en 12m². De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer met douche, ligbad en toilet. De andere slaapkamers delen een douchekamer. Vervolgens is er nog een apart toilet op de nachthal. De grootste slaapkamer is uitgerust met een sauna (combinatie infrarood en traditioneel).

Buiten: De tuin is volledig omheind en mooi aangelegd met een terras en ingebouwde jacuzzi en zwemspa van 3 x 6 meter (met tegenstroom), met overkapping. De achtertuin is afgesloten met 2 poorten en heeft nog een carport met achtergelegen tuinhuisje. Vervolgens zijn er ook nog 2 parkeerplaatsen op de oprit.

Bijzonderheden:
– Verwarming op aardgas, vernieuwde installatie met Buderus ketel van 2010, combinatie van vloerverwarming (badkamer, hal,keuken en bijkeuken) en radiatoren
– Houten schrijnwerk met dubbele beglazing en draai – kiep systeem
– Volledige kruipruimte (verhard) onder de woning
– De jacuzzi met zwemspa kan eenvoudig omgebouwd worden tot een zwembad
– De zolder (+/- 33m² en bereikbaar via een luik in de nachthal) werd recent volledig geïsoleerd
– Alarm op de beide verdiepingen
– Aangesloten op de riolering
– Zeer goede EPC-score van 206kWh/m²
– Elektriciteit is volledig conform: goedgekeurd verslag tot 7 juli 2035.

1.471 m2 4 2
De woning op Googlemaps
De woning op Streetview